Αθωώθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Κέρδισε τη δίκη για την υπόθεση βιασμού

Το αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Καθρίν Μαγιόργκα για αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων ευρώ

Αθωώθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Κέρδισε τη δίκη για την υπόθεση βιασμού

Οριστικό τέλος μπήκε στη δικαστική διαμάχη του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Καθρίν Μαγιόργκα, αναφορικά με την καταγγελία βιασμού της Αμερικανίδας σε ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας τον Ιούνιο του 2009.

Η εισαγγελέας Τζένιφερ Ντόρσεϊ διέταξε τον τερματισμό της υπόθεσης, για να τιμωρήσει τον συνήγορο της Μαγιόργκα, Λέσλι Μαρκ Στόβαλ, λόγω της προμήθειας και χρήσης κλεμμένων εμπιστευτικών εγγράφων για την υπερασπιστική γραμμή εναντίον του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Το δικαστήριο, μάλιστα, ακύρωσε το αίτημά της για αποζημίωση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, περιορίζοντας έτσι τις χρηματικές απολαβές της από τον CR7 στις 350.000 ευρώ ως αρχικό συμβιβασμό μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης το 2009.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πόρισμα 42 σελίδων που εκδόθηκε, η εισαγγελέας αναφέρει πως η απόσυρση της υπόθεσης χωρίς το δικαίωμα νέας δίωξης στο μέλλον αποτελεί μια σκληρή απόφαση, αλλά ήταν ένας τρόπος για να αναδειχθεί η ηθική βλάβη που προξένησε στο όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.