ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτοί είναι οι 300 τίτλοι του Ολυμπιακού στα ομαδικά αθλήματα

Έγραψαν ιστορία οι Πειραιώτες

Αυτοί είναι οι 300 τίτλοι του Ολυμπιακού στα ομαδικά αθλήματα

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο πόλο των ανδρών για την σεζόν 2022/2023 και πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του συλλόγου μια ιστορική κούπα.

Ο Ολυμπιακός σήκωσε τον 11ο σερί του τίτλο πρωταθλητή στο πόλο των ανδρών (37ο συνολικά) και 21ο νταμπλ, δίνοντας στον σύλλογο τον 300ο του τίτλο στα ομαδικά αθλήματα.

Οι τίτλοι του Ολυμπιακού:

Ποδόσφαιρο: Πρωταθλήματα (47), Κύπελλα (28), Σούπερ Καπ (4), Βαλκανικό Κύπελλο (1)

Μπάσκετ Ανδρών: Πρωταθλήματα (12), Κύπελλα (11), Πρωταθλήματα Ευρώπης (3), Διηπειρωτικό (1), Σούπερ Καπ (1)

Μπάσκετ Γυναικών: Πρωταθλήματα (7), Κύπελλα (5)

Βόλεϊ Ανδρών: Πρωταθλήματα (31), Κύπελλα (16), League Cup (6), Σούπερ Καπ (2), CEV Cup (3), Challenge Cup (1), Κύπελλο Α1 Εθνικής (1)

Βόλεϊ Γυναικών: Πρωταθλήματα (8), Κύπελλα (9), Challenge Cup (1)

Πόλο Ανδρών: Πρωταθλήματα (37), Κύπελλα (24), Σούπερ Καπ (5), Πρωταθλήματα Ευρώπης (2), Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (1)

Πόλο Γυναικών: Πρωταθλήματα (13), Κύπελλα (5), Σούπερ Καπ (1), Πρωταθλήματα Ευρώπης (3), Λεν Τρόφι (1), Σούπερ Καπ Ευρώπης (3)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χάντμπολ Ανδρών: Πρωταθλήματα (3), Κύπελλα (3), Σούπερ Καπ (1)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.