Κόντρα στην Άρσεναλ στο γήπεδο Καραϊσκάκη στις 9 Δεκεμβρίου, θα παίξει ο Ολυμπιακός την πρόκριση στους 16 του Champions League, καθώς ήδη από το πρώτο ημίχρονο η κατάσταση για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου, έχει ξεκαθαρίσει.

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει την υπέρβαση στο Μόναχο, καθώς χάνει 3-0 από την πανίσχυρη Μπάγερν, ενώ η Άρσεναλ προηγείται ήδη 2-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Λονδίνο. Αυτό συνεπάγεται πως η ελληνική ομάδα μένει στους 9 βαθμούς, ενώ η Άρσεναλ φθάνει τους 6. Με ισοπαλία στο τελευταίο ματς ο Ολυμπιακός σφραγίζει την πρόκριση, ενώ οι Λονδρέζοι θέλουν μόνο το τρίποντο στο καυτό Φαληρικό στάδιο.

Στο 8′ της αναμέτρησης του Μονάχου, ο Κόστα άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Νωρίτερα ο Ρομπέρτο είχε αποκρούσει με δυσκολία σουτ του Μπόατενγκ. Στο 16΄ ο Λεβντόφσκι πέτυχε το δεύτερο γκολ των Βαυαρών, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μίλερ έκανε το 3-0.

Στο Λονδίνο στο 29′ άνοιξε το σκορ η Άρσεναλ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με κεφαλιά του Οζίλ και στο 33΄ ο Σάντσες έκανε το 2-0.

Αποτελέσματα ημιχρόνου(5η αγωνιστική)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπαρτσελόνα – Ρόμα 3-0 (15’ Σουάρες, 18’ Μέσι, 44’ Σουάρες) Άρσεναλ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0 (29’ Οζίλ, 33’ Σάντσες) Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 3-0 (8’ Ντάγκλας Κόστα, 16’ Λεβαντόφκσι, 20’ Μίλερ) Πόρτο-Ντιναμό Κιέβου 0-1 (35’ πέν. Γιαρμολένκο) Λιόν – Γάνδη 1-1 (7’ Φέρι – 32’ Μιλίσεβιτς) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Τσέλσι 0-1 (20’ Κέιχιλ)