ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ρεάλ Μαδρίτης σπάει την κατάρα με νίκη 2-0 στη Ρώμη

Η Ρεάλ Μαδρίτης σπάει την κατάρα με νίκη 2-0 στη Ρώμη

Καθάρισε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στους «8» του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης. 

Με γκολάρα του Κριστιάνο Ρονάλντο(που έφτασε τα 12 φέτος στη διοργάνωση και «απάντησε» στο κράξιμο που έφαγε κατά τη διάρκεια του ματς) κι άλλη μία του Χεσέ στο τέλος, η βασίλισσα επικράτησε 2-0 της Ρόμα και είναι… άνετη ενόψει του επαναληπτικού στο Μπερναμπέου.  

Κακό το πρώτο μέρος, με υποτονικούς τους Μαδριλένους. Στο δεύτερο και πάνω που οι Ιταλοί πίεζαν, ήρθε το τέρμα του Πορτογάλου. Ο αγώνας «άναψε» στη συνέχεια με εκατέρωθεν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά μόνο ο Ισπανός φορ (λίγη ώρα αφότου είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο) βρήκε στόχο και… τέλειωσε την υπόθεση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρεάλ πλέον είναι μια… ανάσα από το να «σπάσει» την κατάρα δέκα σερί διπλών αναμετρήσεων με ιταλικούς συλλόγους (από το 1988 κι έπειτα) όπου αποκλειόταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.