ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Champions League: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα στην Τούμπα

Champions League: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε την Μπενφίκα στην Τούμπα, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. (21:00, OPEN TV, Novasports 1).

Σίγουρα το μεγάλο φαβορί της συνάντησης είναι οι Πορτογάλοι, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του θα παλέψουν τις πιθανότητες τους για να καταφέρουν την υπέρβαση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μιλήσει στους «ασπρόμαυρους», τους έχει αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο παίζουν και ζήτησε να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει με 3-4-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Γιαννούλης και ο Κρέσπο.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σβαμπ και ο Ελ Καντουρί, με τους Τζόλη και Πέλκα σε υποστηρικτικό ρόλο δίπλα στον Άκπομ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μιχάι, Εσίτι, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι.

Στην αντίπερα όχθη, οι «αετοί» της Λισαβόνας αναμένεται να ξεκινήσουν οι Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Βερτόνχεν, Ρούμπεν Ντίας, Νούνο Ταβάρες, Βάιγκλ, Τααράμπτ, Ράφα Σίλβα, Πίζο, Έβερτον και Σεφέροβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ, με βοηθούς του συμπατριώτες του Μπορς, Λουπ και τέταρτο τον Ντάνκερτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.