ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Champions League: Ελπίδες πρόκρισης για Λάτσιο και Σαχτάρ

Εκτός Ευρώπης και μαθηματικά η Σέλτικ και η Αντβέρπ

Champions League: Ελπίδες πρόκρισης για Λάτσιο και Σαχτάρ

Με δύο παιχνίδια ξεκίνησε η 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στα οποία η Λάτσιο με πρωταγωνιστή τον Ιμόμπιλε νίκησε με 2-0 τη Σέλτικ και η Σαχτάρ με γκολ του Ματβιένκο επικράτησε με 1-0 της Αντβέρπ, με αποτέλεσμα και οι δύο να ελπίζουν σε πρόκριση στους «16».

Στο Ολίμπικο της Ρώμης οι Λατσιάλι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν ευκαιρία στο 10′ με την κεφαλιά του Φελίπε Άντερσον, με τη Σέλτικ να ισορροπεί στη συνέχεια την κατάσταση και να γίνεται κι αυτή επικίνδυνη σε μια-δυο περιπτώσεις. Το παιχνίδι, πάντως, παρέμενε στο 0-0 και από ένα σημείο κι έπειτα φαινόταν ότι έτσι θα έληγε, μέχρι που «μίλησε» ο Ιμόμπιλε.

Ο Ιταλός φορ, ο οποίος είχε μπει νωρίτερα ως αλλαγή, έκανε το 1-0 από κοντά στο 82′ μετά το σουτ του Λάτσαρι που κόντραρε και αμέσως μετά, στο 85′, έγραψε και το 2-0 αδειάζοντας τον Σκέιλς και εκτελώντας με το αριστερό, φέρνοντας έτσι τη Λάτσιο ένα βήμα πιο κοντά στους «16» της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα η Σαχτάρ νίκησε ξανά την Αντβέρπ, αυτή τη φορά με 1-0 στο «Volksparkstadion» του Αμβούργου, έφτασε τους 9 βαθμούς στον 8ο όμιλο κι έβαλε… φωτιά στη μάχη για την πρόκριση.

Οι Ουκρανοί θα πάνε πλέον για τον δικό τους «τελικό» σε δύο εβδομάδες στο «Dragao» απέναντι στην Πόρτο, ψάχνοντας μόνο νίκη για να κερδίσουν το εισιτήριο για τους «16».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 12′ ο Ματβιλιένκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.