ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε ξανά την Τσέλσι και «σφράγισε» την πρόκριση για τα ημιτελικά (0-2)

Στην ημιτελική φάση πέρασε και η Μίλαν που απέκλεισε τη Νάπολι

Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε ξανά την Τσέλσι και «σφράγισε» την πρόκριση για τα ημιτελικά (0-2)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε και στην Αγγλία της Τσέλσι (0-2) και με συνολικό σκορ 4-0 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League.

Μετά τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το απόλυτο φαβορί στη “μάχη” κόντρα στην Τσέλσι, αλλά οι Λονδρέζοι “πάλεψαν” για την ανατροπή και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Ο Καντέ σπατάλησε όμως δύο καλές στιγμές για την ομάδα του και ο Κουρτουά ύψωσε στη συνέχεια “τείχος” στην εστία του, επιτρέποντας στους συμπαίκτες του να “καθαρίσουν” το ματς στις αντεπιθέσεις.

Παρά τις προσπάθειες του Κέπα έτσι, ο Ροντρίγκο σκόραρε δις στο ματς και χάρισε τη δεύτερη νίκη στη “Βασίλισσα”, για να πάρει την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-0, στα ημιτελικά του Champions League.

Παράλληλα, η Μίλαν πήρε τον ιταλικό εμφύλιο κόντρα στη Νάπολι έπειτα από το 1-1 στο “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα” και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, για πρώτη φορά από το 2006-2007, όταν κατέκτησε το τρόπαιο. Μπενφίκα ή Ίντερ η αντίπαλός της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.