ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Champions League: Σκέψεις της UEFA για αλλαγή έδρας του τελικού λόγω των εκλογών στην Τουρκία

Η UEFA ανησυχεί για πιθανές αναταραχές στην Κωνσταντινούπολη

Champions League: Σκέψεις της UEFA για αλλαγή έδρας του τελικού λόγω των εκλογών στην Τουρκία

Η UEFA έχει συζητήσει για τη μεταφορά του τελικού του Champions League στο «Stadium of Light» της Λισαβόνας, εάν σημειωθούν αναταραχή στην Κωνσταντινούπολη μετά τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ έχουν αποκτήσει προβάδισμα έναντι των Ρεάλ Μαδρίτης (1-1) και Μίλαν (0-2) για να φτάσουν στον τελικό, ο οποίος πρόκειται να διεξαχθεί στο στάδιο «Ατατούρκ» στις 10 Ιουνίου, αλλά υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την προοπτική αναταραχών εάν η διακυβέρνηση του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τερματιστεί.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Η UEFA θα ήταν εξαιρετικά απρόθυμη να αλλάξει τον τελικό, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει μεταφερθεί δύο φορές από την Κωνσταντινούπολη λόγω Covid το 2020 και το 2021, αλλά μπορεί να αναγκαστεί να εξετάσει μια καθυστερημένη αλλαγή καθώς η ασφάλεια των φιλάθλων είναι το κύριο μέλημά τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ματ Χιούζ της Daily Mail.

Δημοσκόπηση του ινστιτούτου Konda που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν να υπολείπεται σε ποσοστό αποδοχής έναντι του κυριότερου αντιπάλου του, του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατά περισσότερες από πέντε ποσοστιαίες μονάδες ενόψει των προεδρικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής.

Η δημοσκόπηση εμφανίζει τον Ερντογάν να εξασφαλίζει στην πρόθεση ψήφου 43,7% και τον Κιλιτσντάρογλου 49,3%, στερώντας του έτσι την απαιτούμενη πλειοψηφία που χρειάζεται για να κερδίσει από τον πρώτο γύρο και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναληπτικού γύρου μεταξύ των δύο υποψηφίων στις 29 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί σε λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα και η UEFA μπορεί να αναγκαστεί να λάβει καθυστερημένη απόφαση, πηγές στο διοικητικό όργανο επέμειναν την Πέμπτη ότι δεν υπήρχε σχέδιο μεταφοράς του αγώνα από την Τουρκία, καταλήγει το βρετανικό δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.