Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Έγινε το «βήμα» για τα ημιτελικά του Champions League

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να «φέρει» σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Έγινε το «βήμα» για τα ημιτελικά του Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 απόψε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στον πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπάθησε να κρατήσει στην κατοχή της την μπάλα – με το βλέμμα στις αντεπιθέσεις – κι έτσι να περιορίσει το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πολύ γρήγορα επιθετικές πρωτοβουλίες, πιέζοντας για τη φάση που θα έφερνε το γκολ.

Το γήπεδο «έγειρε» με τους γηπεδούχους να ψάχνουν – με πολλές πάσες – διάδρομο προς τα καρέ του Όμπλακ, αλλά να μη μπορούν να βρουν τη φάση που θα έφερνε το γκολ.

Η Ατλέτικο παρέμεινε πιστή στο πλάνο της και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε να πιέζει και στο 55′ έφτασε κοντά στο γκολ από στατική φάση, με τον Όμπλακ να διώχνει με διπλή προσπάθεια την εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε.

Οι ομάδες προσχώρησαν σε αλλαγές και η είσοδος του Φόντεν είχε άμεση επιρροή στο ματς. Ο Ντε Μπρόινε έκανε την κίνηση ο Άγγλος -στην πρώτη του επαφή με την μπάλα- έβγαλε την κάθετη και ο Βέλγος νίκησε τον Όμπλακ στο 70′ με διαγώνιο πλασέ για το 1-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ατλέτικο έδειξε να έχει «σφυγμό» στην επίθεση, με τις αλλαγές του Σιμεόνε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να φέρει σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.