ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μαρσέιγ: Οι Γάλλοι έστειλαν στην UEFA επιστολή διαμαρτυρίας για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Δεν το χωνεύουν οι Γάλλοι

Μαρσέιγ: Οι Γάλλοι έστειλαν στην UEFA επιστολή διαμαρτυρίας για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Γκρίνια έχει δημιουργήσει στην Μαρσέιγ ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό, στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς η ομάδα έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για μεταγραφές. 

Έτσι, αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους, η πρώτη τους κίνηση όπως αναφέρει το RMC, είναι να στείλουν επιστολή στην UEFA. Με αυτή διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και των δύο αγώνων κόντρα στον Παναθηναϊκό, θεωρώντας πως αδικήθηκαν.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για την πρώτη κίτρινη που δέχτηκε ο Κοντογκμπιά στη Λεωφόρο στο πρώτο λεπτό του ματς, αλλά και στη γενική αντιμετώπιση του διαιτητή στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το «Βελοντρόμ», τους ενόχλησε η διαρκής ενημέρωση του VAR προς τον διαιτητή, με αποτέλεσμα θα δοθεί το πέναλτι στον Παναθηναϊκό αλλά και να ακυρωθούν δύο γκολ των Μασσαλών. Φάσεις που όπως φάνηκε σωστά υποδείχθηκαν μετά την εξέταση του VAR.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.