
Σε ρυθμούς Champions League κινείται πλέον ο Παναθηναϊκός, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τις αναμετρήσεις με τη Ρέιντζερς έχει ξεκινήσει.
Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη σκωτσέζικη ομάδα στον β’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, όλα συγκλίνουν στο γεγονός πως το ΟΑΚΑ θα αποτελέσει την έδρα του τριφυλλιού για το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Το σενάριο της Λεωφόρου φαίνεται να απομακρύνεται, με τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου να συγκεντρώνουν πλέον τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ το γήπεδο θα έχει διαθέσιμες όλες τις θύρες του.
Καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση φαίνεται πως παίζει το γεγονός ότι τα έργα συντήρησης στο στέγαστρο «Καλατράβα» έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Αύγουστο. Έτσι, δεν επηρεάζεται η χωρητικότητα του σταδίου και το ΟΑΚΑ θα ανοίξει πλήρως για τον κόσμο.
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ματς στο «Άιμπροξ» της Γλασκώβης έχει οριστεί για τις 23 ή 24 Ιουλίου, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα, στις 30 ή 31 του ίδιου μήνα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.