ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το Ντιναμό-ΑΕΚ: «Σταματήσαμε 4 Άγγλους που υποστήριζαν ότι είναι οπαδοί της ΑΕΚ»

Τι ανέφερε ο Αρχηγός αστυνομίας Ζάγκρεμπ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το Ντιναμό-ΑΕΚ: «Σταματήσαμε 4 Άγγλους που υποστήριζαν ότι είναι οπαδοί της ΑΕΚ»

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ, το ματς της Ντιναμό με την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League.

Η δολοφονία του 29χρονου οπαδού της Ένωσης Μιχάλη Κατσουρή μετά από επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό έξω από την OPAP Arena, έχει θέσει σε «συναγερμό» τις κροατικές Αρχές για πιθανά αντίποινα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ζάγκρεμπ, μιλώντας στην κροατική τηλεόραση, ανέφερε πως οι Αρχές ήρθαν σε επαφή με Έλληνες τουρίστες που βρίσκονται στο Ζάγκρεμπ, ενώ αποκάλυψε πως Βρετανοί πολίτες που είχαν αγοράσει κανονικά εισιτήρια υποστήριξαν πως είναι οπαδοί της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να βρεθούν υπό αστυνομική επιτήρηση και να μην τους επιτραπεί η παρουσία τους στο «Μάξιμιρ».

Ο Μάρκο Ράσιτς, είπε χαρακτηριστικά:

«Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό που κυκλοφορεί στα μέσα ενημέρωσης ότι τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Λαμβάνουμε μια σειρά από μέτρα και ενέργειες για να κυλήσει ομαλά ο αγώνας.

“Στοχεύσαμε” πάνω από δύο χιλιάδες άτομα και ελέγξαμε πάνω από 1.200 οχήματα. Επιθεωρούμε συνεχώς τις εγκαταστάσεις διαμονής, ελέγχουμε τις κρατήσεις των επισκεπτών. Βρήκαμε Έλληνες που ήταν τουρίστες σε μερικά καταλύματα, και κάναμε τους εαυτούς μας διαθέσιμους και τους παρέχουμε βοήθεια», δήλωσε ο Ράτσις, ενώ στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση αν έγιναν προσπάθειες από Έλληνες οπαδούς να μπουν στο γήπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.