ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συνάντηση διαιτητών με τον Τάκη Μπαλτάκο με στόχο να βρουν ημερομηνία για τη «χαμένη» αγωνιστική

Οι επιλογές περιορισμένες αφού είχαν προηγηθεί οι αναβολές Κυπέλλου στα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης

Συνάντηση διαιτητών με τον Τάκη Μπαλτάκο με στόχο να βρουν ημερομηνία για τη «χαμένη» αγωνιστική

Αντιπροσωπεία διαιτητών θα συναντηθεί σήμερα Παρασκευή (08/12) με τον Τάκη Μπαλτάκο, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να τους ανακοινώνει τα μέτρα που σκοπεύει να πάρει για την προστασία τους.

Μάλιστα ανάμεσα στα αιτήματα των διαιτητών είναι και η απαγόρευση της εισόδου στα αποδυτήρια από τους παράγοντες των ομάδων μετά τη λήξη του αγώνα. Αν η αντιπροσωπεία μείνει ικανοποιημένη μόνο τότε θα επιστρέψουν στη δράση το επόμενο τριήμερο 16-18 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά την 14η αγωνιστική της Super League, η οποία αναβλήθηκε, το «σενάριο» να διεξαχθεί μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν αναμένεται να προχωρήσει. Οι περισσότεροι παίκτες και κυρίως οι ξένοι έχουν προγραμματίσει διακοπές με τις οικογένειες τους κι έτσι η συγκεκριμένη περίοδος θεωρείται “καμένη” για να έχουμε ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιλογές περιορισμένες αφού είχαν προηγηθεί οι αναβολές Κυπέλλου στα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουν στην Ευρώπη από μία ως και τέσσερις ελληνικές ομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.