Λιονέλ Μέσι: Μένει στη Μπαρτσελόνα με τα μισά χρήματα

Λιονέλ Μέσι: Μένει στη Μπαρτσελόνα με τα μισά χρήματα

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ συμφώνησε για ανανέωση του συμβολαίου του με μειωμένες απολαβές κατά περίπου 50%.

Όπως μεταδίδεται οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί είναι το τυπικό σκέλος της. Με αυτά τα δεδομένα οι επίσημες ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, στα 34 χρόνια του πλέον, μετά από μια εξαντλητική σεζόν βρίσκεται πλέον σε διακοπές, μετά την ιστορική κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα με την εθνική του ομάδα στη Βραζιλία την περασμένη Κυριακή. Ήταν ένα τρόπαιο που ο ίδιος έψαχνε για καιρό, μετά από σειρά χαμένων τελικών και χαρακτηρίστηκε ως στιγμή «λύτρωσης».

Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι, η ποδοσφαιρική στέγη του Μέσι βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος, μιας και αρχικά είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τη Βαρκελώνη, απόφαση που ανακάλεσε στη συνέχεια, παρατείνοντας την παραμονή του έως τη λήξη του συμβολαίου του, που ήρθε πριν μερικές ημέρες.

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» συμπληρώνει φέτος 17 χρόνια στη Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, μετρώντας 474 γκολ σε 520 συμμετοχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.