Η προπόνηση της Νιουκάστλ μετατράπηκε σε… ριγνκ – Πλακώθηκαν ο βοηθός προπονητή με ποδοσφαιριστή

Η προπόνηση της Νιουκάστλ μετατράπηκε σε… ριγνκ – Πλακώθηκαν ο βοηθός προπονητή με ποδοσφαιριστή

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στην προπόνηση της Νιουκάστλ, καθώς έπεσαν μερικές μπουνιές ανάμεσα σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail» ο βοηθός του Στιβ Μπρους, Γκρέιμ Τζόουνς ήρθε στα… χέρια με τον επιθετικό Ντουάιτ Γκέιλ, με τον αρχηγό της ομάδας Τζαμάλ Λασκέλ να μπαίνει στην μέση για να τους χωρίσει.

Αιτία της «μάχης» ο εκνευρισμός του Γκέιλ ο οποίος δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής, παρότι υπέγραψε φέτος νέο συμβόλαιο, ενώ η κόντρα του ουσιαστικά είναι με τον προπονητή του. Αλλά ο Τζόουνς ήταν ο άνθρωπος που είχε έντονο διάλογο με τον Γκέιλ, πριν πιαστούν στα… χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νιουκάστλ είναι στην 19η θέση της Premier League και όπως φαίνεται η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.