ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Ρονάλντο: Το μυστικό για να διατηρεί το σώμα του σε αυτή την κατάσταση κοστίζει 60.000 ευρώ

Κ.Ρονάλντο: Το μυστικό για να διατηρεί το σώμα του σε αυτή την κατάσταση κοστίζει 60.000 ευρώ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, όμως σίγουρα θα μπορούσες να πεις ότι μοιάζει με 25χρονο τόσο εμφανισιακά όσο και παικτικά.

Τα δύο τέρματα απέναντι στη Νιούκαστλ, το τρίτο κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο κι οι συνολικά 17 τελικές, οι περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη στην Premier League μέσα στον Σεπτέμβρη ήταν αρκετά για να του χαρίσουν το βραβείο του «Παίκτη του μήνα». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο Μάντσεστερ μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και φρόντισε η επιστροφή του να κάνει κρότο.

Στα 36 του πια χρόνια ο Πορτογάλος διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση, κάτι που οφείλεται εν πολλοίς στην άριστη προετοιμασία του εκτός αγωνιστικού χώρου. Σύμφωνα με την Sun, ο πολύπειρος άσος παρέλαβε τον αξίας 50.000 λιρών ατομικό θάλαμο κρυοθεραπείας του από το παλιό του σπίτι στο Τορίνο, στο Μάντσεστερ που έχει πια εγκατασταθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο θάλαμος αυτός χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην αποκατάσταση και τη θεραπεία των ιστών. Μπορεί να φτάσει μέχρι και του -200 βαθμούς Κελσίου και οι αθλητές μπορούν να περάσουν το πολύ πέντε λεπτά στον θάλαμο γιατί αλλιώς κινδυνεύουν με σοβαρά προβλήματα υγείας. Όπως ανέφερε η Sportsmail τον περασμένο Αύγουστο, ο Κριστιάνο συνήθως περνά μόλις τρία λεπτά μέσα με τη θερμοκρασία ρυθμισμένη στους -160. Η συγκεκριμένη θεραπεία ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Παράλληλα, μειώνει την κόπωση και βοηθά στην γρηγορότερη επούλωση των τραυματισμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.