Ληστές έκλεψαν την πανάκριβη Mercedes του Α.Βιδάλ

Θύμα ληστείας ο αστέρας της Ίντερ

Ληστές έκλεψαν την πανάκριβη Mercedes του Α.Βιδάλ

Αγνωστοι δράστες έκλεψαν το πολυτελές αυτοκίνητο του Αρτούρο Βιδάλ, όπως αποκάλυψε ιταλικό δημοσίευμα.

Στις 7 Νοεμβρίου η Ίντερ αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Μίλαν (1-1) στο «Derby della Madonnina», με τον Αρτούρο Βιδάλ να περνάει στο ματς ως αλλαγή στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Την ώρα όμως που ο Χιλιανός ήταν στο «Τζουζέπε Μεάτσα», άγνωστοι δράστες βρήκαν την ευκαιρία να εισβάλουν στην βίλα του στο Κόμο και να αρπάξουν χρυσαφικά και κοσμήματα.

Οπως αναφέρει μάλιστα η «Provincia di Como», οι ληστές δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτά, καθώς κατάφεραν να φύγουν από την κατοικία, με το πολυτελές αυτοκίνητο του Αρτούρο Βιδάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσίευμα, το αυτοκίνητο ήταν Mercedes και η αξία του ξεπερνούσε τις 400 χιλιάδες ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.