Σοκ στην Αγγλία: Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Β.Λίντελοφ αποχώρησε πιάνοντας την καρδιά του (βίντεο)

Τι συμβαίνει στους αθλητές;

Σοκ στην Αγγλία: Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Β.Λίντελοφ αποχώρησε πιάνοντας την καρδιά του (βίντεο)

Ένα ακόμη περιστατικό που προκαλεί πολλά ερωτήματα έλαβε χώρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο 27χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βίκτορ Λίντελοφ, έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με την Νόριτς.

Ο Λίντελοφ κατατρόμαξε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ καθώς έπιανε επί ώρα το στήθος του παραπονούμενος για πόνους κοντά στο σημείο της καρδιάς.

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα «πανδημία», καθώς αθλητές καταρρέουν παγκοσμίως λόγω καρδιακών προβλημάτων. Η σοκαριστική αρχή είχε γίνει στο Euro, όταν στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε εντός γηπέδου. Ο Δανός τότε σόκαρε όλον τον πλανήτη, ενώ μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Πριν λίγο καιρό ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Αγκουέρο, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Αλαβές και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν καρδιακή αρρυθμία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά άλλοι αθλητές έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με την καρδιά τους, όπως ο Florian Dagury, ο κορυφαίος δύτης στον κόσμο, ο οποίος πλέον βάζει τέλος στην καριέρα του γιατί υπέστη μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer, ή ο πρώην παίκτης των Ατλάντα Χοκς, Brandon Goodwin, o oποίος κατήγγειλε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω παρενεργειών του εμβολίου, αλλά και ο τενίστας Ζερεμί Σαρντί, ο οποίος μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer αναγκάστηκε να αποσυρθεί για ένα χρονικό διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.