ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πανδημία καρδιοπαθειών σε αθλητές: Σοκ με τον Π.Ζιελίσνκι της Νάπολι – Τέλος η καριέρα του Κ.Αγουέρο – Τι συμβαίνει;

Ο Π.Ζιελίνσκι δεν μπορούσε να ανασάνει και έγινε αναγκαστική αλλαγή

Πανδημία καρδιοπαθειών σε αθλητές: Σοκ με τον Π.Ζιελίσνκι της Νάπολι – Τέλος η καριέρα του Κ.Αγουέρο – Τι συμβαίνει;

Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση, καθώς σχεδόν κάθε μέρα βλέπουμε από έναν ποδοσφαιριστή να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με καρδιακά προβλήματα.

Τελευταίο περιστατικό που προκάλεσε σοκ, αυτό του Πιοτρ Ζιελίνσκι της Νάπολι, ο οποίος κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με την Έμπολι έγινε αναγκαστική αλλαγή γιατί δεν μπορούσε να ανασάνει.

Ο Πολωνός χαφ της ιταλικής ομάδας έπιασε την καρδιά του και έδειξε να δυσκολεύεται να ανασάνει. Αποτέλεσμα ήταν να βγει αλλαγή στο 19ο λεπτό. Να θυμίσουμε ότι μια μέρα νωρίτερα ο Βίκτορ Λίντελοφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε γίνει αλλαγή για παρόμοιο λόγο.

Την ίδια ώρα από την Ισπανία έρχεται μια ακόμη δυσάρεστη είδηση, καθώς ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος είχε καταρρεύσει με πρόβλημα στην καρδιά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές ανακοινώνει την Τετάρτη ότι σταματά το ποδόσφαιρο, με την διοίκηση της ισπανικής ομάδας να είναι ήδη ενήμερη γι’ αυτό.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Εμίλιο Πέρεθ ντε Ρόθας, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη προγραμματίσει την εκδήλωση για τον αποχαιρετισμό του, θέλοντας έτσι να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο, αλλά φυσικά και ευρύτερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Αγουέρο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα των «μπλαουγκράνα» στις 30 Οκτωβρίου, στο ματς με την Αλαβές, από το οποίο και αποχώρησε λόγω των καρδιακών αρρυθμιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον το ερώτημα είναι ξεκάθαρο. Τι συμβαίνει με όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές; Δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά τα γεγονότα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.