To Βέλγιο ολοκλήρωσε με νίκη, 4-0 επί της Κύπρου, την εξαιρετική του παρουσία στον 5ο όμιλο των προκριματικών, στον οποίο συμμετείχε και η Ελλάδα. Τρίποντο για την αδιάφορη Βοσνία, 2-1 στην Εσθονία.

Βέλγιο- Κύπρος 4-0

Σε μια αναμέτρηση η οποία θύμιζε περισσότερο δυνατό φιλικό, ο ορεξάτος Εντέν Αζάρ έκανε τελικά τη διαφορά μεταξύ του Βελγίου και της Κύπρου, καθώς ο σούπερ σταρ της Τσέλσι σκόραρε δύο φορές, στο 12′ και στο 63′ με πέναλτι, ενώ επίσης ο μικρός αδερφός του, Θόργκαν, στο 52′, και ο προερχόμενος από τον πάγκο Ρομέλου Λουκάκου στο 78′ πέτυχαν επίσης γκολ για το τελικό 4-0. Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έφτασε τους 28 βαθμούς στον 5ο όμιλο, με απολογισμό τερμάτων 42-6 και μοναδική «απώλεια» την ισοπαλία (1-1) με την Εθνική Ελλάδας στις Βρυξέλλες την 25η Μαρτίου.

Εσθονία – Βοσνία 1-2

Η Βοσνία ήταν ουσιαστικά αδιάφορη στο παιχνίδι του Ταλίν, καθώς ακόμη κι αν κατάφερνε να προσπεράσει την Ελλάδα θα ήταν η «χειρότερη» δεύτερη των εννέα ομίλων, ωστόσο κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 2-1 της Εσθονίας χάρη σε δύο τέρματα του μεσοεπιθετικού της Βέρντερ Βρέμης, Ιζέτ Χαΐροβιτς (48′, 84′), και ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους στο 75ο λεπτό ο Ίλια Αντόνοφ. Δείτε ΕΔΩ τι έκαναν οι Βόσνιοι οπαδοί στην «Le Coq Arena» πριν από τη σέντρα του ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: SDNA