Το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Αγγλία στις 5μμ για το μικρό τελικό του Μουντιάλ.Οι Βέλγοι ηττήθηκαν 1-0 από τους Γάλλους ενώ οι Άγγλοι 2-1 από τους Κροάτες.

Οι συνθέσεις:

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβέιλερντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Μενιέ, Τσαντλί, Βίτσελ, Ντε Μπρόινε, Τίλεμανς, Αζάρ, Λουκάκου

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τζόουνς, Τρίπιερ, Ρόουζ, Ντελφ, Ντάιερ, Λόφτους-Τσικ, Στέρλινγκ, Κέιν

93′ Λήξη του αγώνα, Βέλγιο – Αγγλία 2-0 (4′ Μενιέ, 82′ Αζάρ)

82′ ΓΚΟΛ για το Βέλγιο (Αζάρ):Ο Ντε Μπράινε έκανε την κάθετη πάσα για τον Αζάρ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε εξαιρετικά με το δεξί τον Πίκφορντ και έκανε το 2-0 για τους “κόκκινους διαβόλους”.

70′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αγγλία. Ο Ντάιερ έπαιξε το 1-2 με τον Ράσφορντ, πλάσαρε ιδανικά τον Κουρτουά, η μπάλα πήγαινε στο τέρμα, αλλά ο Αλντερβάιρελντ πρόλαβε και απομάκρυνε προτού περάσει τη γραμμή. Μια ανάσα από το 1-1 η ομάδα του Σαουθγκέιτ.

62′ Ο Ντελφ κόβει σωτήρια με υπέροχο τάκλιν, προτού φτάσει η μπάλα στον Μενιέ μετά τη μπαλιά του Αζάρ σε αντεπίθεση του Βελγίου.

60′ Αλλαγή για το Βέλγιο. Μέσα ο Μέρτενς, εκτός ο Λουκακού

46’Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

46’Διπλή αλλαγή για την Αγγλία. Μέσα οι Λίνγκαρντ και Ράσφορντ, εκτός οι Ρόουζ και Στέρλινγκ.

45+2′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Βέλγιο – Αγγλία 1-0 (4′ Μενιέ)

39′ Αλλαγή για το Βέλγιο. Μέσα ο Βερμάελεν, εκτός ο Τσαντλί.

37’Τραυματίστηκε στον δικέφαλο ο Τσαντλί και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει.

23′ Καλή στιγμή για την Αγγλία, με τον Στέρλινγκ να στρώνει την μπάλα στον Κέιν, αλλά ο Άγγλος στράικερ έχασε την ισορροπία του, δεν σούταρε όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε άουτ.

10′ Εκτέλεση φάουλ του Τρίπιερ από τα αριστερά, ο Φερτόνχεν πήγε να κάνει μια προβολή που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στον Κουρτουά, αλλά δεν βρήκε τη μπάλα και αυτή κατέληξε στα χέρια του Βέλγου γκολκίπερ.

4′: 1-0 το Βέλγιο με τον Τόμας Μενιέ! ανοίγει το σκορ με κοντινή προβολή, έπειτα από συνεργασία Λουκάκου – Τσαντλί και σέντρα του τελευταίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

17.00 : Σέντρα αγώνα