ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Τότεναμ έμεινε στην ισοπαλία με τη Σέφιλντ (1-1)

Η Τότεναμ έμεινε στην ισοπαλία με τη Σέφιλντ (1-1)

Η Τότεναμ έφερε 1-1 μέσα στην έδρα της με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κι έμεινε για πέμπτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη στην Premier League.

Μπορεί στο Champions League να “διέλυσε” εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά στις υποχρεώσεις της στο “Νησί” τα πράγματα είναι διαφορετικά για την Τότεναμ.

Ούτε τη νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατάφερε να νικήσει η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, η οποία έμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη στην Premier League και… μακρυά από την πρώτη τετράδα.

Οι… υποτονικοί «σπερς» προηγήθηκαν στο 58΄ με τον Σον Χέουνγκ Μιν, γλίτωσαν την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα, όταν το γκολ του ΜακΓκόλντρικ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με παρέμβαση του VAR, αλλά είδαν τον Μπάλντοκ στο 78΄ να τους στερεί το «τρίποντο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο ματς, η Έβερτον πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, επικρατώντας εκτός έδρας της Σαουθάμπτον με 2-1. η ομάδα του Μάρκο Σίλβα όχι μόνο απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά ισοβαθμεί πλέον με την Τότεναμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.