ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ο επόμενος σταθμός του Ε. Καβάνι – Δείτε για πόσα χρόνια συμφώνησαν

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ο επόμενος σταθμός του Ε. Καβάνι – Δείτε για πόσα χρόνια συμφώνησαν

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Έντισον Καβάνι συμφώνησε στα πάντα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο ο Ε. Καβάνι αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ροχιμπλάνκος» και να γίνει κάτοικος Μαδρίτης από το προσεχές καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμβόλαιο του Καβάνι με την Παρί Σεν Ζερμέν, λήγει το καλοκαίρι και από τη στιγμή που ο χρόνος συμμετοχής του έχει περιοριστεί, λόγω και της έλευσης του Μάουρο Ικάρντι στην ομάδα, ο Ουρουγουανός «ψαχνόταν» να φύγει και φαίνεται ότι η Ατλέτικο του προσέφερε όσα ζητούσε, με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας πάντως να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.