ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πήρε θέση ο Ρίο Φέρντιναντ: «Πρώτα η υγεία – Ακυρώστε τη σεζόν»

Πήρε θέση ο Ρίο Φέρντιναντ: «Πρώτα η υγεία – Ακυρώστε τη σεζόν»

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του «Ολντ Τράφορντ», ο Ρίο Φέρντιναντ, υποστήριξε πως η τρέχουσα σεζόν πρέπει να ακυρωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και κάλεσε τους φίλους της Λίβερπουλ να βάλουν την υγεία πάνω από τις φιλοδοξίες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 30 χρόνια!

Με την Premier League να έχει αναστείλει τους αγώνες μέχρι – τουλάχιστον – τις 30 Απριλίου, οι σύλλογοι θα συζητήσουν και πάλι μέσα στην εβδομάδα τα πιθανά σενάρια για την ολοκλήρωση της σεζόν 2019/20. Η ομάδα του Γιούγκεν Κλοπ, εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε, διατηρεί προβάδισμα 25 βαθμών από τη Μάντσεστερ Σίτι, που έχει κι έναν αγώνα λιγότερο.

«Σε κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές, γίνεται φανερό πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός, η επαφή και η επικοινωνία, ειδικά όταν είσαι απομονωμένος και μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους», είπε αρχικά ο πρώην διεθνής κεντρικός αμυντικός στο BT Sport και προσέθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατά την προσωπική μου άποψη, αν δεν μπορέσει να βρεθεί μία άμεση λύση τις επόμενες εβδομάδες, θα πρέπει να ακυρωθεί η σεζόν και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. Ξέρω, πολλοί φίλοι της Λίβερπουλ θα σκεφτούν ότι τα λέω αυτά επειδή δεν θέλω να κερδίσουν το πρωτάθλημα, ωστόσο, πιστέψτε με, λέω ακράδαντα πως προέχει η υγεία των ανθρώπων και το γενικότερο καλό της κοινωνίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.