Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι θα αποσύρει τον σύλλογο από το πρωτάθλημα, αν και εφόσον ξεκινήσει και πάλι σε περίπτωση που υποχωρήσει ο κορωνοϊός.

Η Μπρέσια είναι η τρίτη σε απώλειες επαρχία της Ιταλίας σε ό,τι αφορά τις ζωές που έχουν χαθεί, αφού έχουν πεθάνει πάνω από 1300 άνθρωποι εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Δεν έχει πια κανένα νόημα η σεζόν. Όλοι έχουμε σταματήσει, καμιά ομάδα δεν θα είναι όπως ήταν, τα ματς θα γίνονται κεκλεισμένων και ρισκάρουμε και την υγεία των παικτών.

Η επιστροφή στους αγώνες είναι σκέτη τρέλα. Αν μας αναγκάσουν, είμαι έτοιμος να αποσύρω την ομάδα και να χάσουμε όλα τα ματς με 3-0 στα χαρτιά από σεβασμό στους πολίτες της Μπρέσια που έχασαν τους αγαπημένους τους», είπε ο Τσελίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν με νοιάζει ο υποβιβασμός. Μέχρι τώρα αξίζαμε να πέσουμε και έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης», πρόσθεσε ο Ιταλός παράγοντας και κατέληξε πως «μιλάω γενικά… για να συνεχιστεί η σεζόν πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί διεθνώς. Υπάρχει ένα χάος με τα συμβόλαια, τους παίκτες, τις διορίες με τις τράπεζες, τις μεταγραφές, όλα…»