Αναγκαστική προσγείωση του ιδιωτικού τζετ του Λ. Μέσι στις Βρυξέλλες – Άγνωστο το τι συνέβη

Αναγκαστική προσγείωση του ιδιωτικού τζετ του Λ. Μέσι στις Βρυξέλλες – Άγνωστο  το τι συνέβη

Το ιδιωτικό αεροσκάφος του Λιονέλ Μέσι έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών το πρωί της Παρασκευής (03.04.2020).

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών χρειάστηκε να κάνει σήμερα (03.04.2020) το πρωί το λίαρ τζετ του Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, το αεροσκάφος φέρεται να είχε προορισμό την Τενερίφη αλλά προχώρησε στη συγκεκριμένη… στάση, λόγω κάποιου προβλήματος. Το λίαρ τζετ «πέταξε» και πάλι μετά από 90 λεπτά, για να επιστρέψει στις Βρυξέλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ώρα παραμένει άγνωστο, το ποιοι ήταν οι επιβάτες. Πάντως-όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό- ο Λιονέλ Μέσι, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε κατάσταση εγκλεισμού, λόγω του κορωνοϊού. Από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών δεν υπήρξε κάποιο σχετικό σχόλιο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.