ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρονάλντο: «Νούμερο ένα είναι ο Μέσι» – Ο Κριστιάνο… δεν είναι καν στη λίστα του

Ρονάλντο: «Νούμερο ένα είναι ο Μέσι» – Ο Κριστιάνο… δεν είναι καν στη λίστα του

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, σύμφωνα με τον Ρονάλντο, είναι ο Λέο Μέσι, μάλιστα αυτό που κάνει εντύπωση είνια ότι δεν συμπεριέλαβε στη λίστα του με τους κορυφαίους τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το «φαινόμενο» μίλησε για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβάνοντας τον Μέσι στην κορυφή και τους Σαλάχ, Αζάρ, Νεϊμάρ και Μπαπέ στις υπόλοιπες θέσεις της πεντάδας. Βέβαια, το αξιοσημείωτο είναι πως ο Βραζιλιάνος δεν έβαλε καν στη λίστα του, το όνομα του Πορτογάλου σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μέσι είναι το νούμερο ένα. Τέτοιο ταλέντο θα χρειαστεί 20-30 χρόνια να ξαναδούμε. Επίσης μου αρέσουν ο Σαλάχ, ο Αζάρ, ο Νεϊμάρ και ο Μπαπέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Γάλλο επιθετικό, Μπαπέ. «Πολλοί λένε ότι μου μοιάζει. Έχει μεγάλη ταχύτητα, καλά τελειώματα, ωραίες κινήσεις, εκτελεί και με τα δύο πόδια και έχει τρομερό διασκελισμό. Όντως έχουμε πολλά κοινά στοιχεία, αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν οι συγκρίσεις, ειδικά ανάμεσα σε παίκτες διαφορετικής γενιάς, γιατί η κατάσταση διαφέρει από εποχή σε εποχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.