ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

O Κλοπ σε ρόλο χορευτή… και «πέφτεις» κάτω από τα γέλια! (βίντεο)

O Κλοπ σε ρόλο χορευτή… και «πέφτεις» κάτω από τα γέλια! (βίντεο)

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπόρεσε να κρύψει την τεράστια χαρά του για την κατάκτηση της Premier League με την Λίβερπουλ και εμφανίστηκε σε video να χορεύει και να ακούει τις επευφημίες των παρευρισκομένων.

Απελευθερωμένος από κάθε άγχος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ και αφού έκανε τις απαραίτητες δηλώσεις στα Μέσα, ο Γιούργκεν Κλοπ βρήκε το χρόνο να γιορτάσει την επιτυχία της ομάδας.

Έχοντας αρχίσει να πίνει πριν καν την έναρξη του Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (το αποκάλυψαν παίκτες του σε δηλώσεις τους) για να μπορέσει να δει πιο χαλαρά το ματς που έδωσε τον τίτλο στους “ρεντς, ο Κλοπ τα έδωσε όλα στην «πίστα»!

Ο Γερμανός προπονητής άρχισε να χοροπηδάει στο ρυθμό της μουσικής, με τους παίκτες του να τον αποθεώνουν και να απομακρύνουν τα τραπέζια τριγύρω, προκειμένου να… ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.