ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γαλλία: Oι οπαδοί επέστρεψαν και πάλι στα γήπεδα – Με μάσκες και αποστάσεις

Γαλλία: Oι οπαδοί επέστρεψαν και πάλι στα γήπεδα – Με μάσκες και αποστάσεις

Στα γαλλικά γήπεδα επέστρεψαν οι οπαδοί για πρώτη φορά μέσα στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, καθώς περίπου 5.000 άτομα έδωσαν το «παρών» στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Χάβρη, την Κυριακή.

Η γαλλική κυβέρνηση χαλάρωσε τα μέτρα, επιτρέποντας σε 5.000 οπαδούς να αγοράσουν εισιτήριο στο 25.000 ατόμων χωρητικότητα γήπεδο της Χάβρης.

Οι οπαδοί ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα για να μπουν στο γήπεδο και να τηρούν τις αποστάσεις, αφήνοντας οι παρέες κενά καθίσματα μεταξύ τους. Πολλοί, ωστόσο, μόλις κάθισαν στην εξέδρα, έβγαλαν τη μάσκα και παρακολούθησαν σαν… άλλοτε το παιχνίδι της Παρί με τη Χάβρη.

Αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση του Βραζιλιάνου Νεϊμάρ και του συμπαίκτη του Εμπαπέ, οι οποίοι φορούσαν μάσκα όταν βγήκαν για προθέρμανση και την έβγαλαν μόνο όταν ξεκίνησαν γυμναστική.

Οι παίκτες της Παρί, επίσης, φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν merci (ευχαριστώ) προς το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους βοήθησαν στην ίαση χιλιάδων ανθρώπων που νόσησαν και νοσούν στη Γαλλία με Covid-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 9-0 της Χάβρης, στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.