ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 2-1: Φαν Ντάικ και Άλισον έκαναν δώρο τη νίκη στους Λονδρέζους

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 2-1: Φαν Ντάικ και Άλισον έκαναν δώρο τη νίκη στους Λονδρέζους

Η Λίβερπουλ εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαλαρή και με δύο σημαντικά λάθη στην αμυντική της γραμμή χάρισε τη νίκη στην Άρσεναλ με 2-1 και διατηρεί ακόμα μαθηματικές ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ήταν σαν να έβλεπες την παλιά Λίβερπουλ. Εκείνη με τον Κάριους κάτω από τα δοκάρια, που «έτρεμε» σε κάθε φάση. Εκείνη που είχε άμυνα που μπορούσε να δωρίσει γκολ ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εκείνη που εφεύρισκε μοναδικούς τρόπους για να χάνει δικά της παιχνίδια, παρότι κυριαρχούσε στο γήπεδο.

Αυτή η αυτοκαταστροφική Λίβερπουλ είχε εξαφανιστεί με τον Γιούργκεν Κλοπ στο τιμόνι, αλλά η ραστώνη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την έχει επαναφέρει στο προσκήνιο.

Η κανονική Λίβερπουλ θα κέρδιζε το συγκεκριμένο παιχνίδι στο Emirates όσες φορές κι αν γινόταν αυτό. Όχι μόνο διότι προηγήθηκε νωρίς με τον Σαντιό Μανέ (20’, 0-1), όχι γιατί έπαιξε τον αντίπαλο σαν την γάτα με το ποντίκι (69%-31% η κατοχή, 24-3 οι τελικές), αλλά διότι δεν θα έκανε τόσο φτηνά λάθη στις φάσεις των γκολ.

Στην φάση του 1-1 που έρχεται από τον Λακαζέτ (32’) ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ενεργεί σαν ερασιτέχνης αμυντικός και πουλάει την μπάλα σε σημείο που δεν πρέπει. Λίγο αργότερα (44’) τον μιμείται ο Άλισον, ο οποίος δίνει καθαρή ευκαιρία στην Άρσεναλ, που μετουσιώνεται σε γκολ από τον Νέλσον (44’, 2-1).

Η επανάληψη ήταν το απόλυτο μονότερμα. Μία Λίβερπουλ εγκατεστημένη στην περιοχή του Μαρτίνες, αλλά ανήμπορη να κάνει ακόμα και πράγματα αυτονόητα για την κλάση των παικτών της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Άρσεναλ που συνηθίζει να δωρίζει γκολ και παιχνίδια στους αντιπάλους της, αυτή τη φορά στάθηκε βράχος και με αυτό το ανέλπιστο με βάση την εικόνα του ματς 2-1, η ομάδα του Αρτέτα ανέβηκε στους 53 βαθμούς και διατηρεί ακόμα μαθηματικές ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.