ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεϊμάρ: Αποκάλυψε κατά λάθος τον αριθμό του Ριτσάρλισον – Δέχθηκε 10.000 μηνύματα σε 5 λεπτά

Νεϊμάρ: Αποκάλυψε κατά λάθος τον αριθμό του Ριτσάρλισον – Δέχθηκε 10.000 μηνύματα σε 5 λεπτά

Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε κατά λάθος τον αριθμό του Ριτσάρλισον, με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος παίκτης της Έβερτον να δεχθεί 10.000 μηνύματα σε μόλις πέντε λεπτά.

Ο 28χρονος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ένα live στα social media, όταν εκείνη τη στιγμή τον κάλεσε ο Ριτσάρλισον και ο Νεϊμάρ γύρισε προς την οθόνη κρατώντας το κινητό για να δείξει την κλήση και φάνηκε ο αριθμός του παίκτη της Έβερτον.

Ο Βραζιλιάνος σταρ είπε ενώ γελούσε: «Νομίζω ότι μόλις έδειξα τον αριθμό σου χωρίς νόημα. Ορκίζομαι ότι ήταν ατύχημα» και συνέχισε να μιλάει: «Είμαστε online. Θα πρέπει να αλλάξεις τον αριθμό σου τώρα».

Ο Ριτσάρλισον, φαινομενικά αδιάφορος, είπε στους θαυμαστές να μην του στείλουν μήνυμα και όποιος τον καλούσε θα τον μπλόκαρε. Αλλά μάταιος κόπος, αφού δέχθηκε πλημμύρα μηνυμάτων: «Σε πέντε λεπτά έχω ήδη 10.000 μηνύματα. Ευχαριστώ Neymar», έγραψε στο twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.