ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φαν Μπάστεν για Λ.Μέσι: «Παίζει σαν ζαχαροπλάστης – Δεν μου αρέσει»

Φαν Μπάστεν για Λ.Μέσι: «Παίζει σαν ζαχαροπλάστης – Δεν μου αρέσει»

Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν ήταν επικριτικός σε δηλώσεις για τον Λιονέλ Μέσι και τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο 33χρονος Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει μπει καλά στη φετινή σεζόν μετρώντας μέχρι στιγμής μόνο 3 γκολ σε 8 εμφανίσεις του στην La Liga ενώ την ίδια ώρα οι μπλαουγκράνα δεν παίρνουν σημαντική βοήθεια στην επίθεση ούτε από τον Αντουάν Γκριεζμάν που έχει τον φτωχό φετινό απολογισμό των 2 τερμάτων σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Μάρκο Φαν Μπάστεν, οι δυο τους πραγματοποιούν απογοητευτικές εμφανίσεις, με τον Ολλανδό θρύλο της μπάλας να δηλώνει μεταξύ άλλων στο τηλεοπτικό δίκτυο “Ziggo Sport”:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“O Mέσι παίζει άσχημα τώρα. Τόσο αυτός όσο και ο Αντουάν Γκριεζμάν παίζουν σαν να είναι ζαχαροπλάστες. Είμαι σίγουρος πως ο Μέσι ενοχλείται από το γεγονός πως τα ματς διεξάγονται χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Επιπλέον δεν είναι χαρούμενος με τη γενική κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα. Υπάρχει επίσης και η κόντρα του με τον Γκριεζμάν όπως φημολογείται. Δεν είναι ο παίκτης που γνωρίζουμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.