ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Euro 2020 (6oς όμιλος), Πορτογαλία-Γερμανία: Τιτανομαχία για την πρόκριση

Euro 2020 (6oς όμιλος), Πορτογαλία-Γερμανία: Τιτανομαχία για την πρόκριση

Τιτανομαχία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των τελικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την Πορτογαλία να κοντράρεται στην “Αλιάνζ Αρένα” με τη Γερμανία.

Το σύνολο του Σάντος τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ουγγαρία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στην πρεμιέρα, όμως τελικά βρήκε τον τρόπο να σπάσει την άμυνα στο 85′ και να φτάσει σε μία ευρεία νίκη με 0-3 στο φινάλε, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Ρονάλντο που πέτυχε δύο γκολ.

Ο σταρ της Γιουβέντους σπάει όλα τα ρεκόρ και δείχνει ικανός να οδηγήσει την ομάδα ξανά ψηλά στην κορυφή. Με νίκη θα βρίσκεται σίγουρα στους 16 του θεσμού, ωστόσο και με τον βαθμό βάζει και πάλι πλώρη για την πρόκριση, καθώς ακόμα και αν χάσει την τελευταία αγωνιστική από την Γαλλία, μπορεί να περάσεις έστω και ως τρίτη.

Από την άλλη πλευρά, η Γερμανία αν και θα μπορούσε κάτι καλύτερο τελικά έχασε με 1-0 από την Γαλλία εντός έδρας και ξεκίνησε με το αριστερό. Έτσι, το ματς κόντρα στην Πορτογαλία αποκτά χαρακτήρα τελικού, μιας και αν υπάρξει νέα απώλεια, οι αντίπαλοί τους, όπως λογικά και οι Γάλλοι δύσκολα θα μπορέσουν να χάσουν τις δυο πρώτες θέσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Πατρίσιο, Γκερέιρο, Πέπε, Ντίας, Σεμέντο, Καρβάλιο, Περέιρα, Φερνάντες, Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζότα

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ, Ρούντιγκερ, Γκίντερ, Χούμελς, Κίμιχ, Κρόος, Γκουντογκάν, Χάβερτς, Γκνάμπρι, Μίλερ

Η βαθμολογία του Group E:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Πορτογαλία (3-0)
2. Γαλλία 3 (1-0)
3. Γερμανία (0-1)
4. Ουγγαρία 0 (0-3)
Επόμενη και τελευταία αγωνιστική:
Τετάρτη (23/6, 22:00)
Γερμανία-Ουγγαρία
Πορτογαλία-Γαλλία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.