ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΕΚ: Στη διάθεση των φίλων της Ένωσης τα εισιτήρια με τη Μαρσέιγ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

ΑΕΚ: Στη διάθεση των φίλων της Ένωσης τα εισιτήρια με τη Μαρσέιγ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Άγιαξ στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αλλά έκανε γνωστό ότι άρχισε η διάθεση και των εισιτηρίων για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στη Μαρσέιγ.

Έχοντας εξασφαλίσει εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μαρσέιγ, η ΑΕΚ τα διανέμει online στους οπαδούς της, οι οποίοι και θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους κερκίδα στο γήπεδο της Μασσαλίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αρχίζει μέσω του aekfc.gr η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τη Μαρσέιγ (26/10 – 19.45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ.

Για λόγους ασφαλείας, οφείλεται κατά την αγορά του εισιτηρίου σας να δηλώσετε έγγραφο ταυτοπροσωπίας, τη χώρα από την οποία θα ταξιδέψετε στη Γαλλία, όπως επίσης ημερομηνία και τρόπο άφιξης (οδικώς / αεροπορικώς).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι φίλαθλοι ολοκληρώσουν την προαγορά τους θα λάβουν στο mail τους επιβεβαιωτικό μήνυμα, ενώ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, καθώς και για οδηγίες μετάβασης στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.