ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγγλίδα influencer υμνεί τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό μετά τον τελικό του Super Cup (βίντεο)

Ο τελικός ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη έγινε στο «Γ.Καραϊσκάκη»

Αγγλίδα influencer υμνεί τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό μετά τον τελικό του Super Cup (βίντεο)

Ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη, που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, ήταν το μεγάλο γεγονός για την ποδοσφαιρική Ευρώπη και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Η χθεσινή βραδιά ήταν μια γιορτή για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την άρτια διεξαγωγή της αναμέτρησης σ’ ένα υπερσύγχρονο γήπεδο.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το βίντεο που ανέβασε μία Αγγλίδα influencer και απεσταλμένη της ιστοσελίδας 433, με το οποίο υμνεί τον Πειραιά, την χώρα μας αλλά και το γήπεδο του Ολυμπιακού.

Στο σχετικό βίντεο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας αλλά και στο «όμορφο γήπεδο» που θα γίνει ο τελικός, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά για το «Καραϊσκάκη» η Αγγλίδα influencer.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι η αγγλική ιστοσελίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος καλωσορίζει τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους στην έδρα της πειραϊκής ομάδας.

«Καλώς ήρθατε στο γήπεδο μας, απολαύστε το πολύ σπουδαίο παιχνίδι» ήταν το μήνυμα του διοικητικού ηγέτη των «ερυθρόλευκων».

Στο βίντεο υπάρχουν ωραίες εικόνες με τους οπαδούς των δύο ομάδων στον Πειραιά πριν την έναρξη του τελικού αλλά και στις εξέδρες του γηπέδου κατά την διάρκεια της μεγάλης αναμέτρησης.

Πολύ ωραίες εικόνες που διαφημίζουν την χώρα μας σε όλη την Ευρώπη, εικόνες που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.