ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιαξ: Σε έξαλλη κατάσταση οι οπαδοί – Έσπασαν τις πόρτες των αποδυτηρίων και απείλησαν τους παίκτες

Οι οπαδοί του Άγιαξ δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα την τραγική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο “Αίαντας”

Άγιαξ: Σε έξαλλη κατάσταση οι οπαδοί – Έσπασαν τις πόρτες των αποδυτηρίων και απείλησαν τους παίκτες

Εικόνες χάους έρχονται από την Ολλανδία, με τους παίκτες του Άγιαξ να έχουν κλειδωθεί στα αποδυτήρια και τους οπαδούς να σπάνε τις πύλες του γηπέδου, μετά το νέο διασυρμό από τη Φέγενορντ και τη διακοπή του αγώνα.

Οι οπαδοί του Άγιαξ δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα την τραγική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο “Αίαντας”.

Αφού διέκοψαν οριστικά το ντέρμπι κόντρα στη Φέγενορντ πετώντας συνεχώς καπνογόνα και φωτοβολίδες, μερίδα των οπαδών του Άγιαξ αποφάσισε να διαλύσει το γήπεδο.

Ανεγκέφαλοι χούλιγκανς έσπασαν τις κεντρικές πύλες στο «Άμστερνταμ Αρένα», απειλώντας τους παίκτες και τη διοίκηση του “Αίαντα”.

Οι παίκτες του Άγιαξ έχουν κλειδωθεί στα αποδυτήρια και αρνούνται να βγουν έξω μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Προηγήθηκε ο αγωνιστικός διασυρμός του Άγιαξ

Ο Άγιαξ -αντίπαλος της ΑΕΚ στον 2ο όμιλο του Europa League- βιώνει τη μεγαλύτερη αγωνιστική κρίση της σύγχρονης ιστορίας του, πραγματοποιώντας τραγική εκκίνηση στη σεζόν.

Και πλέον έχει να διαχειριστεί και τις καταστροφικές συνέπειες που θα φέρει για τον ίδιο η οριστική διακοπή του σημερινού (24/9) ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Φέγενορντ στο Άμστερνταμ, με υπαιτιότητα των οπαδών του κι ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 υπέρ της ομάδας του Ρότερνταμ.

Στο 55ο λεπτό του αγώνα, κι ενώ το Klassikier είχε ήδη διακοπεί δύο φορές, στο 18′ (μετά το 2-0 των φιλοξενούμενων όταν πετάχθηκε ένα ποτήρι μπύρας) και στο 37′ (αμέσως μετά το 3-0), οι οπαδοί του «Αίαντα» άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή Γκιοζουμπούκ, να αποφασίζει την οριστική διακοπή του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποκαρδιωτική εικόνα του Άγιαξ στον αγωνιστικό χώρο, που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 από τα γκολ των Χιμένες (9′, 18′) και Παϊσάο (37′) πολλαπλασίασε την ένταση στην εξέδρα, με τον διαιτητή να παίρνει την απόφαση για να διακόψει το ματς έπειτα από επικοινωνία του με την ολλανδική ομοσπονδία, καθότι υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.