ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγώνας Ελλάδα – Γαλλία: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena

Αγώνας Ελλάδα – Γαλλία: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδα – Γαλλία στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 2111/ στις 21:45 στην OPAP Arena.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

  • 20€ στις θύρες 41, 42, 43, 44
  • 30€ στις θύρες 37, 39, 45, 47
  • 40€ στις θύρες 1, 2, 38, 40, 46, 48
  • 55€ στις θύρες 3, 6, 5, 8, 9, 10, 11, 12

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, «… όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον σπουδαίο αγώνα Ελλάδας – Γαλλίας την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena, υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή τους στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.