ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Αλίσα Λεμάν: Σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου της πρόσφερε 100.000 ευρώ για να περάσει ένα βράδυ μαζί της – Τι απάντησε

Έχει 15,5 εκατ. followers στο Instagram και κερδίζει 300.000 δολάρια για κάθε ανάρτησή της

Αλίσα Λεμάν: Σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου της πρόσφερε 100.000 ευρώ για να περάσει ένα βράδυ μαζί της – Τι απάντησε

Η Αλίσα Λεμάν, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο σέξι ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο» προχώρησε σε μια  «πικάντικη» αποκάλυψη καθώς είπε ότι ένας σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου της πρόσφερε 100.000 ευρώ για να κάνουν σεξ.

Η Αλίσα Λεμάν, που έχει σχέσεις και με άνδρες και με γυναίκες, δήλωσε ότι δεν απάντησε καν στο μήνυμα αλλά το έχει κρατήσει.

«Ήμουν στο Μαϊάμι, το αγαπημένο μου μέρος. Συνάντησα μερικούς φίλους σε ένα κλαμπ. Το μήνυμα ήταν από κάποιον πολύ γνωστό. Έχουμε συναντηθεί στο παρελθόν, αλλά όχι προσωπικά. Ήμασταν στην ίδια εκδήλωση» είπε η Λεμάν και αποκάλυψε τοι έγραφε το μήνυμα: «Θα πληρώσω στην Alisha 100.000 για μια νύχτα».

Η Γερμανίδα ράπερ επέμεινε: «Πρέπει να μάθω το όνομα! Είναι ποδοσφαιριστής» και η ποδοσφαιρίστρια απάντησε: «Δεν μπορώ να το αποκαλύψω. Αλλά είναι πολύ, πολύ γνωστός διεθνώς».

Η Αλίσα Λεμάν έχει 15,5 εκατ. followers στο Instagram και κερδίζει 300.000 δολάρια για κάθε ανάρτησή της. Η 24χρονη ποδοσφαιρίστρια με ύψος 1,65μ, με ωραία πόδια και καμπύλες, ξέρει να μαγεύει και εκτός αγωνιστικών χώρων. Εντός αυτών παίζει στην επίθεση της Άστον Βίλα ενώ παλαιότερα έχει περάσει από την Έβερτον και την Γουέστ Χαμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσφατα είχε δεχτεί δώρο μια ρακέτα από τον Στέφανο Τσιτσιπά με τον αδελφό του Πέτρο να της προτείνει να παίξουν μαζί στο διπλό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.