ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απόπειρα διάρρηξης της βίλας του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη (φωτό-βίντεο)

Δύο άτομα επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του Μέσι στη Βαρκελώνη εν μέσω φημών περί επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα

Απόπειρα διάρρηξης της βίλας του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη (φωτό-βίντεο)

Αντιμέτωπος με ένα άσχημο περιστατικό ήρθε ο Λιονέλ Μέσι, καθώς την ώρα που βρισκόταν στο Παρίσι, άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Πέμπτης, 6 Απριλίου, δύο άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι στο οποίο διέμενε ο Λιονέλ Μέσι όσο βρισκόταν στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να μπουν μέσα σε αυτό.

Ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός “Antena 3”δημοσιοποίησε μια φωτογραφίααπό την απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Λιονέλ Μέσι, η οποία απεικονίζει δύο κουκουλοφόρους να προσπαθούν να βρουν μια είσοδο στο σπίτι του Αργεντινού σούπερ-σταρ.

Οι δύο δράστες σκαρφάλωσαν από την περίφραξη της βίλας του Μέσι, πήδηξαν μέσα στο κήπο του σπιτιού και προσπάθησαν να μπουν μέσα σε αυτό αρχικά από το μπαλκόνι και στη συνέχεια από την πόρτα του γκαράζ. Βλέποντας πως δεν θα μπορούσαν να βρεθούν μέσα στον εσωτερικό χώρο της οικίας, αποχώρησαν χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν τίποτα.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα πολύ άσχημο περιστατικό για τον Λιονέλ Μέσι, την ίδια στιγμή που έχουν φουντώσει τα σενάρια για το μέλλον του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.