ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απόψε ο μεγάλος τελικός του Europa League ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρόμα

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 22:00 και μεταδίδεται από το Cosmote Sport 1

Απόψε ο μεγάλος τελικός του Europa League ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρόμα

Η «καρδιά» της Ευρώπης «χτυπάει» απόψε στην Βουδαπέστη. Στην Πούσκας Αρένα η Σεβίλλη και η Ρόμα διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το τρόπαιο του Europa League στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της σεζόν.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 22:00 και μεταδίδεται από το Cosmote Sport 1.

Οι Ανδαλουσιανοί, αφού πέρασαν το εμπόδιο της Γιουβέντους στα ημιτελικά, έχουν βάλει πλώρη για ένα ακόμη τρόπαιο και συγκεκριμένο το 7ο στην ιστορία τους στη διοργάνωση.

Η Σεβίλλη είναι η ομάδα με τα περισσότερους τίτλους στο Europa League και στοχεύει σ’ ακόμη ένα. “Η ιστορία δεν κερδίζει τελικούς” δήλωσε ωστόσο ο προπονητής, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η Ρόμα από την πλευρά της είναι έτοιμη για το δεύτερο σερί της ευρωπαϊκό τρόπαιο. Μετά την κατάκτηση του Conference League πέρσι θέλει να προσθέσει στην τροπαιοθήκη της το πρώτο Europa League.

Εάν ο Μουρίνιο καταφέρει να σηκώσει την κούπα θα είναι η τρίτη του στον θεσμό. Το 2003 κατέκτησε το Κύπελλο UEFA με την Πόρτο, ενώ το 2017 το Europa με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η μάχη αναμένεται να είναι μεγάλη.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπούνου, Νάβας, Μπαντέ, Γκούντελι, Τέλες, Φερνάντο, Ράκιτιτς, Οκάμπος, Τόρες, Χιλ, Εν Νεσίρι
ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Τσελίκ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι, Ντιμπάλα, Έιμπραχαμ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.