ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αργεντινή: Οπαδοί ομάδας Β’ κατηγορίας πηγαίνουν στο γήπεδο με τα όπλα στα χέρια (βίντεο) 

Με το βίντεο να γίνεται viral προέκυψε και η εισαγγελική παρέμβαση

Αργεντινή: Οπαδοί ομάδας Β’ κατηγορίας πηγαίνουν στο γήπεδο με τα όπλα στα χέρια (βίντεο) 

Όλα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στην Ντεπορτίβο Λαφερέρε και την Ντεπορτίβο Αρμένιο προκάλεσαν την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οπαδοί της Λαφερέρε εμφάνισαν ένα βίντεο μ’ ένα λεωφορείο που τους μετέφερε στο γήπεδο.

Κι αν η πρώτη αντίδραση έχει να κάνει με το ότι υπήρχαν άνθρωποι στην οροφή του οχήματος, ενώ κάποιοι άλλοι κρέμονταν από τις ανοιχτές πόρτες και τα παράθυρα, στο πρώτο κοντινό πλάνο τα βλέμματα όλων παγώνουν.

Γιατί ξαφνικά στο… κάδρο εμφανίζονται οπαδοί της Λαφερέρε οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους πιστόλια τα οποία κραδαίνουν και δείχνουν έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουν.

Το βίντεο ανήκει σε μέλος της Barra Brava (οι οργανωμένοι του συλλόγου) ο οποίος όχι απλά αποθανάτιζε τις στιγμές αλλά παρακινούσε τους «συντρόφους» του να δείξουν τα όπλα τους.

Κι εκεί το σοκ γίνεται ακόμη μεγαλύτερο καθώς ξαφνικά ένας από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο εμφανίζεται σε μία από τις πόρτες κρατώντας στα χέρια του ένα αυτόματο, με τον κόσμο στο δρόμο να τους αποθεώνει (!) και τον ανθρώπου που βιντεοσκοπεί να παρακινεί τους υπόλοιπους «ας μπούμε μέσα πυροβολώντας, ας μπούμε μέσα πυροβολώντας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το βίντεο να γίνεται viral, προέκυψε και η εισαγγελική παρέμβαση που αναζητά ευθύνες για τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του συγκεκριμένου σοκαριστικού περιστατικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.