ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ασκήθηκε δίωξη για σεξουαλική επίθεση στον Ν.Άλβες – Κινδυνεύει με 10ετή φυλάκιση

Η δίωξη έγινε αφού ολοκληρώθηκε η ψυχολογική εξέταση του θύματος

Ασκήθηκε δίωξη για σεξουαλική επίθεση στον Ν.Άλβες – Κινδυνεύει με 10ετή φυλάκιση

Δίωξη στον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση άσκησε ο δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση στη Βαρκελώνη.

Όπως έγινε γνωστό κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για να τον παραπέμψει σε δίκη για τον βιασμό μιας κοπέλας στο νυχτερινό κέντρο Sutton στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και μέλος της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας θα απολογηθεί ξανά στις 3 Αυγούστου και εν συνεχεία θα οριστεί δικάσιμος. Ο Ντάνι Άλβες αντιμετωπίζει έως και 10ετη φυλάκιση και φυσικά θα μείνει στην φυλακή έως την ημέρα που θα βγει η απόφαση.

Ο δικαστής επέβαλε εγγύηση 150.000 ευρώ για την κάλυψη ενδεχόμενης αποζημίωσης στο θύμα, με την προειδοποίηση ότι εάν δεν την καταβάλει εντός 24 ωρών ο Άλβες, θα προχωρήστε σε κατάσχεση των περιουσιακών σας στοιχείων στο ποσό που επαρκεί για την κάλυψη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίωξη έγινε αφού ολοκληρώθηκε η ψυχολογική εξέταση του θύματος στη Μονάδα Ψυχολογίας του Ινστιτούτου Νομικής Ιατρικής και Ιατροδικαστικών Επιστημών της Καταλονίας (IMELEC).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.