ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστρονομικά ποσά: Η Αλ Χιλάλ δίνει 300 εκατ. ευρώ στην Παρί και 700 στον Κ.Εμπαπέ για ένα χρόνο

Αν το εν λόγω σενάριο είναι αληθινό τότε δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί.

Αστρονομικά ποσά: Η Αλ Χιλάλ δίνει 300 εκατ. ευρώ στην Παρί και 700 στον Κ.Εμπαπέ για ένα χρόνο

Η Αλ Χιλάλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει χρυσάφι στα πόδια του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς οι Σαουδάραβες προσφέρουν 300 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί και 700 στον παίκτη, προκειμένου ο 24χρονος να αγωνιστεί στον σύλλογο για ένα μόλις χρόνο.

Ο Εμπαπέ θέλει να αγωνιστεί ένα χρόνο στην Παρί και στη συνέχεια να πάει ως ελεύθερος στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον γαλλικό σύλλογο να μην είναι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να αφήσει τον ποδοσφαιριστή έτσι εύκολα.

Γι αυτό άλλωστε οι ιθύνοντες της Παρί πήραν την απόφαση ο Εμπαπέ να μπει στον πάγο και να προπονείται μέχρι νεοτέρας με τους «κομμένους» παίκτες του κλάμπ.

Λύση στο εν λόγω ζήτημα έρχεται να δώσει σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Αλ Χιλάλ, αφού για να ντύσει τον 24χρονο με τα χρώματα του συλλόγου δεν διστάζει να δώσει στην Παρί 700 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα οι Σαουδάραβες προσφέρουν στον Εμπαπέ 300 εκατομμύρια τον χρόνο, σε μια μεταγραφή που εαν τελικά πραγματοποιηθεί προκαλεί ίλιγγο.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη, ωστόσο σε περίπτωση που το εν λόγω σενάριο είναι αληθινό, τότε δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.