ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτό είναι το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (βίντεο) 

Σκόρερ ο 36χρονος Ράιαν Χολ

Αυτό είναι το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (βίντεο) 

Το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου καταγράφηκε  το περασμένο Σάββατο (17/2) στον ημιτελικό του London Senior Trophy (μια διοργάνωση της τοπικής Ένωσης Ποδοσφαίρου Λονδίνου).

Η Κρόιντον Φιρστ αντιμετώπισε την Κοκφόστερς Ριζέρβς με το τελικό σκορ να είναι 3-0 για τη γηπεδούχο ομάδα, ωστόσο η είδηση δεν είναι η νίκη ούτε η πρόκριση της στον τελικό.

Αλλά το γεγονός ότι το πρώτο γκολ της αναμέτρησης διεκδικεί πλέον με σοβαρές αξιώσεις μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, αλλά και στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ως το πιο γρήγορο που σημειώθηκε ποτέ.

Σκόρερ ο 36χρονος Ράιαν Χολ, ο οποίος χρειάστηκε μόλις 2 δευτερόλεπτά και 31 εκατοστά από το σφύριγμα του διαιτητή για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Κοκφόστερς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι όλα τα λεφτά βέβαια είναι οι αντιδράσεις των συμπαικτών του, αλλά και του βοηθού προπονητή της ομάδας του ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.