ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Champions League: Επίθεση στην UEFA από τους οπαδούς της Ουνιόν Βερολίνου

Αφορμή στάθηκε η αλλαγή έδρας

Champions League: Επίθεση στην UEFA από τους οπαδούς της Ουνιόν Βερολίνου

Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται τη Μπράγκα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας της στο Champions League.

Ωστόσο λόγω των κριτηρίων της UEFA δεν χρησιμοποιεί το δικό της γήπεδο και έτσι οι οπαδοί της «επιτέθηκαν» με πανό στην ομοσπονδία γράφοντας ότι το μόνο για το οποίο νοιάζονται στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι τα λεφτά.

Η Ουνιόν παίζει για πρώτη φορά στο Champions League αλλά η UEFA δεν της επέτρεψε να χρησιμοποιήσει το γήπεδό της, το «Stadion An der Alten Försterei», επειδή δεν πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει.

Έτσι, ως έδρα στα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης χρησιμοποιείται το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, στο οποίο παίζει η μισητή συμπολίτισσα Χέρτα, με τους οπαδούς της Ουνιόν να παίρνουν θέση μέσω πανό στον αγώνα με τη Μπράγκα.

Πανό, στα οποία έγραφαν το εξής: «Κανονισμοί UEFA για τις εγκαταστάσεις και τα γήπεδα: Δεν ενδιαφέρεστε για το άθλημα, το μόνο που σας νοιάζει είναι τα λεφτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.