ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Conference League: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ελσίνκι και «σφραγίζει» την πρωτιά

Η αναμέτρηση με αντίπαλο την Ελσίνκι παρουσιάζεται ως μια ευκαιρία για αποθέωση από τους φίλους της ομάδας

Conference League: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ελσίνκι και «σφραγίζει» την πρωτιά

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ελσίνκι, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League, σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς, έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά στον 7ο όμιλο και την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραταχθεί ξεκούραστη, καθώς –λόγω της αποχής των διαιτητών– δεν πραγματοποιήθηκαν τα ματς της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague. Τελευταία υποχρέωση για τους Θεσσαλονικείς ήταν το νικηφόρο 1-0 επί του Βόλου στην Τούμπα, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση με αντίπαλο την Ελσίνκι παρουσιάζεται ως μια ευκαιρία για αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί το δίμηνο “λουκέτο”, λόγω των μέτρων που έλαβε η Κυβέρνηση, για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν συμπληρώσει 12 ευρωπαϊκά ματς αήττητοι και κυνηγούν το απόλυτο ρεκόρ ελληνικού συλλόγου – τα 14 της ΑΕΚ από τη σεζόν 2017-18 και το ξεκίνημα της επόμενης. Ο ΠΑΟΚ μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στον όμιλό του και με μια ακόμη νίκη, θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που ολοκληρώνει όμιλο με πέντε “τρίποντα”.

Η Ελσίνκι, από την πλευρά της, έρχεται στη Θεσσαλονίκη και… σπάει τη χειμερινή διακοπή που έχει ξεκινήσει ήδη στη Φιλανδία, έχοντας κατακτήσει το 33ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Η ομάδα του Τόνι Κορκεακούνας, έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της στις 30/11 (το 2-2 με την Αμπερντίν) ενώ ακολούθησε ένα (νικηφόρο) φιλικό με τη Χάκεν (4-3) στις 7/12. Στο πρώτο ματς των δυο ομάδων, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-2.

Γρίφο αποτελεί η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Λουτσέσκου που δεν έχει προβλήματα, ωστόσο ακολουθεί “βαρύ” πρόγραμμα εντός συνόρων. O Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Σάστρε, Νάσμπεργκ, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα του δικέφαλου του βορρά. Αντίθετα ο Μπάμπα Ράχμαν, επέστρεψε στην αποστολή και υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Φινλανδίας.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες- Σβαμπ, Τσιγγάρας- Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μουργκ – Σαμάτα

Ελσίνκσι (Tόνι Κορκεάκουνας): Mαενπέ- Τένχο, Πέλτολα, Χάλμε- Μπενισάν, Ολίλα, Κανελλόπουλος, Λίνγκμαν- Κέσκινεν, Ραντούλοβιτς, Μπαντέ

Διαιτητής: Γκιόργκι Κρουασβίλι (Γεωργία)

Βοηθοί: Βαραμισβίλι, Πίπια (Γεωργία)

VAR: Σέζαρ Σότο, Ιγκλέσιας (Ισπανία)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέταρτος Διαιτητής: Αψιαούρι (Γεωργία)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.