ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δολοφόνησαν πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας της Κολομβίας μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του μετά από ήττα (βίντεο)

Η κόρη του Ε.Παέζ σώθηκε από θαύμα καθώς μια σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι της

Δολοφόνησαν πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας της Κολομβίας μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του μετά από ήττα (βίντεο)

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σημάδεψε την ποδοσφαιρική κοινωνία της Κολομβίας. Πιο συγκεκριμένα ο 63χρονος Έντγκαρ Παέζ, πρόεδρος της Τίγκρες Ντε Μπογκοτά που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία του Κολομβιανού πρωταθλήματος έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας ενώ επέστρεφε στο σπίτι του μετά από εντός έδρας αγώνα της ομάδας του.

Το αυτοκίνητο του Παεζ, στο οποίο επέβαιναν η σύζυγος του και η κόρη του «κλείστηκε» από δύο μοτοσικλέτες που τους είχαν ακολουθήσει με τους συνεπιβάτες να ανοίγουν πυρ σε μια από τις κεντρικές λεωφόρους της πρωτεύουσας της Κολομβίας.

Η κόρη του Παέζ σώθηκε από θαύμα καθώς μια σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι της, η σύζυγος του που καθόταν στο πίσω κάθισμα δεν έπαθε το παραμικρό, αλλά ο πρόεδρος της Τίγκρες παρά την άμεση διακωμιδή του στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά αργότερα.

Πολλά ΜΜΕ της Κολομβίας συνδέουν τη δολοφονία του Παέζ με τον παράνομο στοιχηματισμό αν και ο αδελφός του θανούντος με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό διέψευσε κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες φήμες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλα δημοσιεύματα αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Παέζ ήταν μπλεγμένος σε σκοτεινές υποθέσεις που αφορούσαν διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.