ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ένας είναι»: Νέο σόου από τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι – Έβαλε δύο γκολ σε 13 λεπτά (βίντεο)

Μετά τη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με 4-0 η ομάδα του Μέσι εξασφάλισε την πρόκριση στους 32 του Leagues Cup

«Ένας είναι»: Νέο σόου από τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι – Έβαλε δύο γκολ σε 13 λεπτά (βίντεο)

Ο Λιονέλ Μέσι, επιβεβαίωσε το βράδυ της Τρίτης τους λόγους για τους οποίους στην Ίντερ Μαϊάμι έδωσαν «χρυσάφι» για να τον αποκτήσουν, καθώς έδωσε σόου στην πρώτη εμφάνισή του ως βασικός με δύο γκολ σε 13 λεπτά για το τελικό 4-0 της ομάδας του κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Το πρώτο γκολ ο Μέσι το πέτυχε στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από συνεργασία α λα Μπαρτσελόνα με τον Μπουσκέτς.

Ο Ισπανός χαφ έβγαλε τον Μέσι στην «πλάτη» της άμυνας και ο Αργεντίνος σούπερ σταρ – με τη δεύτερη προσπάθεια – έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο «χτύπημα» του Μέσι ήρθε στο 22ο λεπτό όταν ο Τέιλορ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά με τον σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι από το ύψος της μικρής περιοχής με υπέροχο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα «γράφοντας» το 2-0 για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Μέσι χάρισε ακόμα μια στιγμή μαγείας στο 53ο λεπτό όταν έβγαλε ασίστ στον Τέιλορ για το τελικό 4-0 της Ίντερ Μαϊάμι.

Για την ιστορία μετά τη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με 4-0 η ομάδα του Μέσι εξασφάλισε την πρόκριση στους 32 του Leagues Cup.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.