ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επική ατάκα του Ζ.Ιμπραΐμοβιτς: «Το σεξ είναι καλύτερο από το ποδόσφαιρο – Όποιος σκέφτεται το αντίθετο έχει πρόβλημα»

Ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε και για το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει σε κάποια ταινία

Επική ατάκα του Ζ.Ιμπραΐμοβιτς: «Το σεξ είναι καλύτερο από το ποδόσφαιρο – Όποιος σκέφτεται το αντίθετο έχει πρόβλημα»

Τα 42α γενέθλιά γιορτάζει σήμερα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκεπτόμενος τι θα κάνει την επόμενη ημέρα μετά από την πρόσφατη απόσυρση του από την ενεργό δράση. 

Ο παλαίμαχος Σουηδός ποδοσφαιριστής περνάει τον χρόνο του κάνοντας γυμναστική και δίνοντας συνεντεύξεις δίνει απίστευτο «υλικό» με τις ατάκες του.

Μια από αυτές ήταν και εκείνη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες στο Πιρς Μόργκαν.

Ο Ζλάταν μίλησε για σεξ και ποδόσφαιρο δηλώνοντας: «Το σεξ είναι καλύτερο από το ποδόσφαιρο. Όποιος σκέφτεται το αντίθετο, έχει πρόβλημα με το σεξ και πρέπει να ζητήσει βοήθεια». 

Αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα: «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον Πεπ Γκουαρδιόλα, μου είπε: θυμήσου, οι παίκτες εδώ δεν έρχονται με Ferrari. 
 
Τι έκανα; Φυσικά. Έφερα τη f**** Ferrari μου.  Ο Γκουαρδιόλα ποτέ δεν με κατάλαβε. Ήθελε να προγραμματίσει όλα όσα έπρεπε να κάνω στο γήπεδο. Στον Γκουαρντιόλα δεν αρέσουν οι παίκτες με προσωπικότητα. Έγινα πρόβλημα και αφού δεν μπορούσε να το λύσει, το έλυσα φεύγοντας». 

Ο Ζλάταν αναφέρθηκε και στην Άρσεναλ στην οποία μετάνιωσε που δεν έπαιξε έστω και με δοκιμή: «Που δεν πήγα στην Άρσεναλ.

Όμως δεν κάνω δοκιμές σε ομάδες! Δεν καταλάβατε, είμαι ο καλύτερος και δεν κάνω δοκιμές!».

Αναφέρθηκε επίσης και στην εποχή Τεν Χααγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:  «Ποια είναι η εμπειρία αυτού του προπονητή; Θέλει νεαρά ταλέντα. Έχει άλλη νοοτροπία. Οι παίκτες εκεί υποτίθεται ότι είναι μεγάλα αστέρια. Πόσο χρόνο δίνεις σε έναν προπονητή; Εξαρτάται από τους ιδιοκτήτες, τι θέλουν, αλλά αν ακούς τους οπαδούς, δεν έχεις πολύ χρόνο γιατί θέλουν να κερδίσουν, και τους καταλαβαίνω γιατί έχουν συνηθίσει να κερδίζουν και θέλουν ακόμα να κερδίζουν». 

Ρωτήθηκε ακόμη εάν θα έπαιζε τον κακό σε ταινία του Τζέιμς Μποντ: «Θα κατέστρεφα τον Μποντ, αλλά είμαι πολύ ακριβός, δεν δουλεύω δωρεάν».

Ο Ίμπρα είχε παίξει στο Αστερίξ και Οβελίξ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.