ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εθνική Γαλλίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Μουντιάλ ο Καρίμ Μπενζεμά

Προ των πυλών βρίσκεται η ανατροπή με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έχει σχεδόν αναρρώσει από τον τραυματισμό

Εθνική Γαλλίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Μουντιάλ ο Καρίμ Μπενζεμά

Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας είχε τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, αλλά όπως φαίνεται, οι πιθανότητες να τον δούμε στο Μουντιάλ του Κατάρ είναι πλέον πολλές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Κάρλος Ροντρίγκες, ο Γάλλος επιθετικός έχει εν μέρει αναρρώσει από τον τραυματισμό του και πιθανότατα θα τεθεί στη διάθεση του Ντιντιέ Ντεσάμπ για τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν ήδη τσεκάρει το εισιτήριο για τη φάση των «16» και οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Καρίμ Μπενζεμά μεταφέρονται μετά την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου, όπου η Γαλλία αντιμετωπίζει την Τυνησία.

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να βρίσκεται σε φάση επιστροφής, τα δεδομένα στο Μουντιάλ αλλάζουν. Η Γαλλία θέλει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της στα γήπεδα του Κατάρ και η προσθήκη του επιθετικού της Ρεάλ θα την… εκτοξεύσει.

Θυμίζουμε, πως ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν αντικατέστησε τον 34χρονο killer, που «τρέχει» για τη μεγάλη ανατροπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.